Logo Novosutra
Logo Good Company
Logo Enna Logo PPD
Logo Novosutra

Hodaj, treniraj, razmišljaj, kreiraj! I zaradi povišicu!

Imaš dobru poslovnu ideju, a ne znaš kako ju realizirati? Vidiš da može bolje i znaš što bi popravio? Voliš sport i trudiš se imati zdrave životne navike? Baš dobro da radiš u ENNA grupi!

Imaš dobru poslovnu ideju, a ne znaš kako ju realizirati? Vidiš da može bolje i znaš što bi popravio? Voliš sport i trudiš se imati zdrave životne navike? Baš dobro da radiš u ENNA grupi!

Zagreb, Vukovar, Budimpešta, Lugano, Ljubljana, Milano, Sarajevo - siječanj 2020.

U ENNA grupi, u svim našim tvrtkama, na svim lokacijama, pokrenuli smo projekt ENNOVATION. Projekt se realizira kroz ENNA Go! platformu za razvoj zaposlenika kojim želimo potaknuti sve zaposlenike da sustav za koji rade osjećaju i kao prostor za svoj osobni razvoj.

U skladu sa sloganom ENNA grupe Improving life težimo biti mjesto vrhunskog profesionalnog razvoja, ali istodobno i kvalitetnog privatnog života naših zaposlenika. Ideja  projekta je potaknuti na razmišljanje izvan svakodnevnog izvršavanja zadataka, potaknuti inicijativu, prepoznati skrivene potencijale, pokazati da svaka dobra ideja može imati primjenu u poslu, potaknuti na razvoj i održavanje korporativne kulture te potaknuti na održavanje zdravih životnih navika

Uvažavajući međusobne različitosti, za naše smo zaposlenike, osmislili tri različite kategorije kroz koje mogu doprinijeti vlastitom profesionalnom i osobnom razvoju.

 

TRAIN YOU MIND

U kategoriji TRAIN YOU MIND želimo potaknuti inovativna razmišljanja, generirati nova znanja te prepoznati dobra poslovna rješenja kojima možemo doprinijeti kvaliteti posla, ali i smanjivanju troškova ili povećanju prihoda.

TRAIN YOUR BODY

Kako bismo gradili bolji imunitet, kroz kategoriju TRAIN YOUR BODY zaposlenike želimo potaknuti na zdravu naviku vježbanja. Za bavljenje sportom važno je balansiranje privatnih i poslovnih obveza. Naš je cilj da nam svima zdrav život postaje navika kako bismo bili sretniji i zadovoljniji u privatnom pa onda i poslovnom okruženju.

MAKE MY DAY

Kroz kategoriju MAKE MY DAY želimo njegovati izvrsnu komunikaciju i susretljivost. Zadovoljstvo naših zaposlenika jednako nam je važno kao i poslovni uspjeh Grupe, a razvijenom korporativnom kulturom izravno i konkretno doprinosimo kvaliteti međuljudskih odnosa, kao i zadovoljstvu svih zaposlenika.

Svoje ideje, rezultate, postignuća i ocjene, zaposlenici prijavljuju u naši internu ENNOVATION platformu, skupljaju bodove i u konačnici na taj način zarađuju povišicu, slobodne dane, edukacije.