Logo Novosutra
Logo Good Company
Logo Enna Logo PPD
Logo Novosutra

Odabrani dobitnici natječaja Štedi, štedi jer energija puno vrijedi

Oduševljeni smo brojem prijavljenih, a žiri je imao težak zadatak odabrati nagrađene radove.

Oduševljeni smo brojem prijavljenih, a žiri je imao težak zadatak odabrati nagrađene radove.

Zagreb, 15. lipnja 2021.

Povodom proslave 20 godina poslovanja, PPD je u suradnji s Udrugom Lijepa Naša organizirao ekološko-kreativni natječaj „Štedi, štedi jer energija puno vrijedi!“ za učenike osnovnih i srednjih Ekoškola. Cilj natječaja bio je potaknuti učenike da svoje stečeno znanje o energetskoj učinkovitosti predstave kroz kreativne likovne i literarne radove.

Prijaviti se moglo u tri kategorije, a u svakoj kategoriji bit će nagrađena tri rada. Natječaj je bio otvoren od 3. do 31. svibnja 2021. godine te je  prispjelo 485 učeničkih radova. Oduševljeni smo brojem prijavljenih, a žiri je imao težak zadatak odabrati nagrađene radove, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

 

Svi će radovi biti izloženi na izložbi „Štedi, štedi jer energija puno vrijedi“ povodom dana Zaklade Novo Sutra, koji će se ove godine posebnom prigodom održati u Petrinji sredinom rujna. Najbolji i najkreativniji radovi bit će odabrani za izradu brošure koju PPD u suradnji s Jutarnjim listom kreira kao poseban edukativni materijal na temu energetske učinkovitosti, s ciljem promicanja ove teme u javnosti. Budući da je na natječaj pristiglo puno sjajnih radova, u brošuri u Jutarnjem listu uz pobjedničke, bit će objavljeni svi radovi koji su ušli u uži izbor za nagrade.

Nadamo se da će dječji radovi oduševiti i vas, kao što su oduševili nas!